Szűrés

A(z) Micro LED kulcsszót tartalmazó cikkek

Virtuális túrákkal mutatja be új üzleti kijelzőit az LG

2020. szeptember 27. -

Az online bemutatótermek nem újkeletűek, a 2020-as év példátlan körülményei miatt azonban értékük és jelentőségük a fogyasztói és üzleti márkák, valamint a vásárlók körében is megnőtt. A virtuális kiállításokkal a vállalatok könnyen megmutathatják az általuk kínált szolgáltatások és termékek előnyeit anélkül, hogy az érdeklődőknek ehhez el kellene látogatniuk egy adott helyszínre — a termékek ilyen jellegű megismerése pedig a megalapozott vásárlási döntések meghozatalában különösen fontos.

Tovább

Az LG MAGNIT elképesztő képminőséget kínál valósághű színekkel

2020. szeptember 15. -

Amerika, Európa, Ázsia és Közép-Kelet főbb piacaival megkezdődik az LG Electronics (LG) új Micro LED üzleti kijelzője, az LG MAGNIT értékesítése, amely úttörő a képminőség és a tartós kivitel terén. Az új megoldás az LG szabadalmazott Black Coating kijelzőborításával, valamint gyorsan összeilleszthető, több kijelzőelemből álló kialakítással érkezik. 

Tovább

A Samsung bemutatta a jövő kijelzőjét a CES-en

2019. január 8. -

Az idei Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES) bemutatott újgenerációs, moduláris Samsung Micro LED kijelzők új fejezetet nyitnak a televíziógyártás történetében. 

Tovább